Engelsk setter - Gordon setter © 2010 • Opdateret d. 08. december 2012

Opdragelse

Få gode tips til dressur og træning.

Du kan også blive klogere på fodring og pleje af din hund.

 

Uden ordentlig opdragelse og træning, får man ikke en brugbar jagt- og prøvehund.
Her på siden har vi samlet nogle tips til, hvordan vi synes, det kan gøres. Vi håber du kan have glæde af det.

Men husk, at uanset om du vil bruge vores anvisninger eller andres, så er kodeordene i al opdragelse af en hund, krav, kærlighed, konsekvens og tålmodighed.

 

 

Apportskolen

Fra Hvalp til vinder

Forstår din jagthund dig

Så er der severet!

På markprøve

Under Norges tag

Tidlig prægning

 

For at læse fortællingerne, skal du have installeret en PDF reader, det kan hentes her

 

Derfor fodrer vi med Eukanuba
I fodersortimentet fra Eukanuba har vi fundet et godt miks til vore hunde, uanset om det er ”pensionisten” eller den hårdt arbejdende sportshund, det gælder.


Gennem de senere år har vi udelukkende fodret med Eukanuba, fordi vi her har fundet en række produkter, som tilgodeser vore hundes behov.  Ligeledes kunne vi ved overgangen ti, Eukanuba konstatere, at hundene udviste betydelig større lyst til foderet end ved brug af tidligere produkter.


Boxer synes vi er et godt basisfoder med et fedtindhold på 15 %. I Performance har vi fundet et foder med højt energiindhold, der betyder, at vi i de perioder, hvor hundene er meget på jagt eller er i hård træning på grund af markprøver hele tiden kan yde det optimale. Performance er også godt til hunde, der har vanskeligt ved at holde sul på kroppen.


Ofte blander vi lidt, så forholdet mellem Boxer og Performance afhænger af hundenes aktivitetsniveau. På den måde undgår foderskift, som er meget skadeligt for hunden. Det kan tage op til seks uger for hundens organisme at vænne sig til et nyt foder.
Når vi har hvalpe, synes vi at de forskellige hvalpeprodukter er rigtig gode, og vi anbefaler at fodre med de pågældende produkter, ligesom hvalpekøbere får en pose foder med ved overdragelsen.


I Seniorfoder 9+ har vi fundet et virkelig godt foder til pensionisten. Hunden, som er gået på aftægt, der har pelsproblemer og andet, som sommetider rammer den gamle hund. Her er S9+ en virkelig gevinst.
Vi kan derfor trygt anbefale, at man fodrer sine jagthunde med Eukanuba.
Thomas og Flemming Østergaard


Læs også:Så er der serveret

 

Kennel Storåens- Specialopdræt Gordon setter - Engelsk setter